Készleten

WaterWipes törlőkendő szappanbogyó kivonattal

1.240Ft Bruttó

Cikkszám: 5099514001349 Kategória:

WaterWipes Törlőkendő Szappanbogyó Kivonattal elsősorban a növekvő gyermekek számára lett megalkotva. Már az első használat során kiderül, hogy törlőkendő tökéletesen alkalmas bármely korosztály számára, mondhatjuk a születéstől a legidősebb korosztályig.

A szappanbogyó kivonat, mely ellenőrzött forrásból származik, együtt a grapefruit eszencia jótékony hatásával, valamint a speciális eljáráson átment víz tisztító erejével tökéletesen látja el a kis kezek, arcocskák és a popsi tisztítását.

Egyáltalán nem tartalmaz semmilyen kemikáliát, parfüm és illatosító anyagot, csak és kizárólag természetes anyagokból tevődik össze.

Gyengéden képes tisztítani a ragacsos, koszos kezecskéket és kiválóan alkalmas a kisgyermekek orcájának a törlésére is étkezés vagy egyéb alkalmak esetén.

Ilyen lehet a szoptatás, a gyermek esetleges kibukása, szilárd vagy főtt ételekre szoktatás esetén. Bármilyen esetben alkalmas és ajánlott mikor az arcot vagy kezeket kell megtörölni. Ez a Szappanbogyó kivonatot tartalmazó törlőkendő természetesen alkalmazható és ideális akár pelenka csere alkalmával is.