Készleten

Maxi-Cosi Jade mózeskosár Nomad Sand

3wayFix talppal használatos

autóban és babakocsin használható

0-6 hó, 40-70 cm, 9 kg-ig

89.990Ft Bruttó

Cikkszám: 3220660305346 Kategóriák: ,

A mózes rögzítése az autóban: csak a Maxi-Cosi 3wayFix isofix talppal

A gyermek rögzítése a mózesben: a belső 3-pontos biztonsági övvel

AUTÓBAN ELHELYEZÉS: csak a hátsó üléseken menetiránynak oldalt pozícióban fektetve!

Hosszútávú utazásra kiváló, akár órákon át tartó tartós utazáshoz! Az újszülött számára a legjobb alvó pozíciót biztosítja, a baba természetes fekvő pozícióban aludhat, amit maximális igényességgel egészít ki a magas kényelmi fokú és energiaelnyelő szűkítőpárna.

Tartozékok: bőrbevonatú fogókar, 50 UV+ napsugárzás ellen védő nagyméretű kupola, speciális anyagú újszülött szűkítőpárna, mózestakaró és vastag, puha matrac

Jade mózes – fontos tulajdonságok:

A mózeskosár külső vázszerkezete vastag, speciális ütközési energia elnyelő anyaggal van bevonva.

Magas kényelmi fokozatú újszülött szűkítőpárna, amely védi a fejet. Az újszülött szűkítőpárnát addig kell használni, míg láthatólag a baba számára kényelmes körbeölelő védelmet nyújt. Fontos, hogy ne vegye ki ideje korán a szűkítőpárnát, csak ha már láthatólag szükséges.

Egyedi Slide&Go talpra csúszó isofix rendszer: vagyis a mózest csak egyszerűen rá kell csúsztatni az autóba már előzőleg beszerelt 3wayFix talpra!

A 3wayFix talp hang- és fényjelzéssel tudatja, hogy a talpra csatlakozás helyesen történt, vagy ha helytelenül, így  biztosítva a helyes beszerelést az autóba.

Babakocsin történő használat: zökkenőmentesen használható minden Maxi-Cosi márkájú babakocsin a Jade mózes! Babakocsin használat esetén a belső biztonsági öv kivehető.

A Jade mózeskosár 5-6 hónapos korig használható, utána olyan Maxi-Cosi gyerekülést érdemes választani, amely a 3wayFix talppal kompatibilis!

3wayFix talp kompatibilis gyerekülések: Pebble Plus, Rock, Pearl Smart, Pearl Pro

A 3wayFix talp a Maxi-Cosi Jade mózessel és a Maxi-Cosi gyerekülésekkel születéstől kezdve kb. 4 éves korig használható!