In stock

Maxi-Cosi FamilyFix2 i-Size Isofix-talp

mc

72.990Ft

Cikkszám: 8712930166207 Kategóriák: ,

A Maxi-Cosi FamilyFix2-t úgy alakították ki, hogy illeszkedjen a Rock i-Size, a Tinca i-Size, a Pebble Pro i-Size i-Size baba autóülésekhez és a Pearl Smart i-Size vagy a Pearl Pro2 i-Size kisgyermekülésekhez, lehetővé téve ezzel csecsemője akár 4 évig is használhatja az isofix-talpat, egy teljesen egyszerű Click & Go telepítéssel.

Isofix telepítés
Manapság egyre több európai autó rendelkezik ISOFIX rendszerrel, hiszen 2011 januártól az Isofix-csatlakozók megléte a személyautók hátsó utasülésein már kötelező tartozék az autóban. A Maxi-Cosi FamilyFix2 talpat könnyű rögzíteni az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Az autó felhasználói kézikönyv lépéseit kell követni a megfelelő telepítéshez az autóba. A telepítés után a FamilyFix2-t az autóban hagyhatjuk akár éveken át.

A FamilyFix2 talp biztosítja, hogy sokkal könnyebb lesz be- és kiszállni az autóból, mert a Pebble Pro i-Size, a Rock i-Size és a Tinca i-Size babakocsira is rátehető autóshordozók egyszerű “kattintással” rögzíthetők az alapra, a Click&Go rendszer által. A talpon lévő vizuális jelzők megerősítik, ha a Maxi-Cosi autósülés helyesen van rögzítve, és készen áll az indulásra.

Amikor a kicsi kinövi az autós babahordozót, továbbra is folytathatja a FamilyFix2 használatát, mivel az alkalmas a Pearl Smart i-Size és a Pearl Pro2 i-Size kisgyermek autósülésekhez is, így maga a FamilyFix2 isofix-talp akár 4 évig is használható.

Biztonság
A Maxi-Cosi termékekben több mint 50 millió baba jutott eddig haza a kórházból. Ahhoz, hogy a legkisebbek számára a hordozó kategóriában a legjobb biztonságot nyújthassa a gyártó, az autóüléseket és az isofix-talpakat folyamatosan tesztelik.

A gyártó javaslata
A Dorel gyártó javasolja az ISOFIX-talp használatát. Olyan könnyen telepíthető, hogy a helytelen rögzítés esélye igen csekély.

Menetiránynak háttal és szemben utazás
A FamilyFix2 lehetővé teszi a Pearl Smart és Pearl Pro2 autóülések hátrafelé történő felszerelését. A kisgyerek feje és nyaka nagyobb védelme érdekében a szakértők azt javasolják, hogy csecsemő menetiránynak háttal helyzetben utazzon minél tovább, akár 105 cm testmagasságig is (kb. 4 éves kor).

ISOFIX telepítés a Rock i-Size, a Tinca i-Size, a Pebble Pro i-Size és a Pearl Smart i-Size vagy a Pearl Pro2 i-Size számára, a FamilyFix2 segítségével.

A babakocsi birtoklása sokszor azt jelenti, hogy a gyerekülést nem csak az autóban, hanem a babakocsin is használni fogjuk. Tehát, esetleg minden nap helyesen kell beszerelni az autós hordozót az autóba is. A Maxi-Cosi FamilyFix2 talp Click&Go rendszere rendkívül egyszerűvé teszi ezt, a nyugalom érdekében.

Jelen gyermekbiztonsági eszköz univerzális és féluniverzális használatúnak minősül, és a következő járművekbe szerelhető be – a járművek teljes listája ügyében látogassa meg a gyártói oldalt.