Elfogyott

Lalalu játszószőnyeg – Small Town

ll

18.900Ft

Elfogyott

Cikkszám: 8588007912028 Kategóriák: ,

A játszószőnyeg minden gyerekszoba fantasztikus kiegészítője. Apróságainak biztonságos és vidám környezetet biztosít a játékhoz és az első felfedezésekhez, önnek pedig rengeteg gondot takarít meg. Puha, ezért játék közben nem horzsolja fel a gyermek könyökét és térdét, és a kivitelezése is szép. Ezen kívül az egészségre ártalmatlan, hipoallergén és vízálló. Ha tehát a gyerekek bepiszkítják a szőnyeget, elég szárazra törölni vagy leöblíteni.

Kiváló segítség az olyan szülőknek, akik rendszeresen járnak kirándulni a gyermekeikkel a természetbe, fürdőbe, üdülni, vagy látogatóba a rokonokhoz vagy barátokhoz. Egyszerűen beteheti a praktikus táskába, és oda viszi, ahol szüksége lesz rá. A gyermekek így biztonságban és kényelemben nyugodtan játszhatnak akár az ismerősök gyepén is.

A szőnyeg egyoldalas, játékos, színes motívumokkal díszítve. PE habból – egy egészségre ártalmatlan és hipoallergén műanyagból – készült, amely vízálló. Éppen ezért tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. Ráadásul csúszásgátló felülettel van ellátva, így a gyerekek biztonságban hancúrozhatnak rajta. A termék része egy táska, amelybe a szőnyeget egyszerűen beteheti és hordozhatja.