In stock

Chicco szülés utáni betét

ch

2.290Ft

Cikkszám: 8003670666271 Kategóriák: ,

Méhseb váladék, szövettörmelék, véralvadék – a szülést követően az anyaméh tisztulása hetekig tart.A speciális Chicco szülés utáni betét hossza, vastagsága nem egy átlagos vérzés illetve menstruáció felfogására készült, hanem kifejezetten a szülés utáni váladékozás felfogására, főleg az első 3-5 nap eseményeire.

Ezért utcai használatra készült intimbetétek, tamponok, de még a vastagabb éjszakai betétek, vizelet felfogó betétek sem jelentenek megoldást az első 3-5 napban. A váladék meglehetősen intenzíven és darabosan távozik.

Főleg normál hüvelyi szülés esetén a szülést követő 2 órában nagyon erős tisztulás indul el, ekkor akár 6-8 betétcserére is szükség lehet!

A szülést követő 3-5 nap alatt a  váladék nagy része távozik, ezért ebben a max. egy hétben van szükség a speciális szülés utáni betétre.

A tiszta vatta réteg megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát, és ez fontos információt nyújt az orvosnak egy esetleges fertőzés gyanúja esetén, pl. ha az anyuka elkezd belázasodni, stb.

Császárszülés esetén sok nyákos váladékot eltávolítanak a méhből, ezért császárszülés esetén kevesebb váladékra lehet számítani, mint normál szülés esetén.

Hogyan használja a Chicco szülésbetétet?

  • A szülőszobára vigye magával. Akár 6-8 betétet is elhasználhat az első 2 órában, közvetlenül a szülés után!
  • Amikor már a pihenőszobában van ismét, a szülésbetétet cserélje az első 3-4 napban (a kórházi napokban) naponta 3-4-5-ször.
  • Tisztasági és higiéniai okokból akkor is cseréljen betétet, amikor a váladékozás már jelentősen csökkent.
  • Ez a betét nagyon kedvelt az otthon töltött első néhány éjszakán is.