In stock

Chicco Next 2 Me Air babaágy Dark Beige

ch

82.990Ft

Cikkszám: 8058664121250 Kategória:

Újszülött kortól 6 hónapos korig (max. 9kg testsúly).

A Chicco Next2Me babaágy-sorozat legújabb tagja a hálós textilből készült Next2Me Air, mely kellemesebb légáramlást biztosít az ágyon belül a hálós oldalainak köszönhetően, valamint könnyebb belátást is biztosít, amikor a szülő az ágyban lévő babára távolabbról rátekint.

Önálló ágyként vagy a felnőttágy mellé tolva használható. Bármilyen ágy mellé odatolható, Co-sleeping (együttalvó) módban.

Tartozék: puha matrac, hord táska, ágyhoz rögzítő pántok.

A felnőttágy mellé tolva a Next2Me Air babaágyat, a baba könnyen megnyugtatható, illetve szoptatható, nem kell felkelni a mamának az ágyból éjszaka, illetve nem kell a kisbabát a felnőttek között altatni.

  • Ágyneműtartós felnőtt ágy mellé is odatolható, mivel a lábak betolhatók és befordíthatók.
  • A Next2Me Air babaágy eleje lenyitható cipzárral. Így csak akkor szabad használni, amikor felnőttágy mellé van tolva és rögzítve.
  • A babaágy két fékezhető keréken tolható.
  • Önálló babaágyként használva mindkét oldala különböző magasságba állítható, 2 pozíciónyi különbséggel.
  • A légáteresztős matraca textilhuzata levehető és mosható.

Dőlésszög állítás: A  babaágy lábmagassága 6 fokozatba, akár félig srégen is állítható, pl.: etetés után, a jó emésztésért és a “bukás” elkerüléséért.

MATRAC MÉRETE: 80 X 50 X 4 cm

  • TEXTILHUZAT TISZTÍTÁS: A babaágy és a matrac textilhuzata strapabíró szövetből készült, levehetők és kézzel vagy kézi mosóprogramon moshatók. Kézi mosás max. 30 Celsius vízben. Ne fehérítse. Szárítógépbe ne tegye. Ne vasalja. Vegyileg ne tisztítsa.
  • MATRAC TISZTÍTÁSA: A matrac a huzattal együtt és anélkül is mosható, kézzel. Javasolt beállítani a kádba, zuhanyzóba és gyorsan átzuhanyozni langyos vízzel, a koszos részeket áttörölni ecetes-vizes szivaccsal. Utána hagyni kell lecsöpögni a matracot és pár óra alatt kiszáradni szoba-hőmérsékleten.
  • SZÁLLÍTÁS: A babaágy teljesen szétszedhető és a termékhez tartozó hord táskában szállítható, utazóágyként is magunkkal vihetjük, súlya csupán 9 kg.