In stock

Chicco NaturalFeeling ferde etetőcumi 0hó+ 1 db

ch

1.690Ft

Cikkszám: 8058664010424 Kategóriák: ,

Dupla-hasfájásgátló szeleppel van ellátva a bukás elkerülése végett vagy csökkentése érdekében.

Kompatibilis a Natural Feeling cumisüvegekkel.

NaturalFeeling cumi:

Az újszülött baba szopási és nyelési képességét követi a folyás gyorsasága, ezért az etetőcumit soha nem szabad kilyukasztani, hogy még egy lyukat fúrjunk a cumiba!

Az újszülött csecsemő szopási technikája még kezdetleges, és a gyomor emésztőképessége is most kezd csak fejlődni. Az emésztőrendszer számára az anyatej vagy tápszer mint táplálék, még nagyon új dolog.

Mindezek miatt az újszülött sokszor eszik keveset. Emiatt szükséges a 2-3 óránkénti, illetve igény szerinti táplálás, akár mellből, akár az azt helyettesítő cumisüvegből.

A ferde cumiforma segít az újszülöttnek abban, hogy hasonló szopástechnikai körülményt teremt számára, mintha mellből történő táplálás történne.

Az újszülött baba az ajkait pont úgy helyezheti rá a ferde cumi extra széles talpazatára, mintha mellből szopna, vagyis ajkaival jól rá tud támasztani a cumira, ha megfelelő nagyra nyitja a száját.

Ha a csecsemő láthatólag már gyorsabban és erősebben szopna, enne, akkor váltsunk etetőcumit, válasszuk a 2hó+ cumit, majd később a 6hó+ etetőcumikat.

  • FERTŐTLENÍTÉS: Fertőtleníthető hidegen és forrón. A cumi megolvadásának elkerülése végett a mikrohullámú sterilizáló helyett válassza az elektromos sterilizálást vagy a hideg Chicco fertőtlenítő oldatot.
  • TISZTÍTÁS: kézzel mossa vagy a mosogatógép felső rekeszében.