In stock

Chicco Natural Feeling pépes etetőcumi 6hó+ 2 db

ch

2.290Ft

Cikkszám: 8058664008261 Kategóriák: ,

A pépes ételekhez és sűrű italokhoz készült Y vágatú etetőcumi lehetővé teszi a babának, hogy sűrű italokat és az első hozzátáplálós hígabb ételeket cumisüvegből fogyassza el, ha pl. úton vagyunk a babával. A baba fejlett szopási képessége miatt a baba gyorsan az ételhez jut, képes már megfelelő erővel szopizni az ételt.

Dupla-hasfájásgátló szeleppel van ellátva a bukás elkerülése végett vagy csökkentése érdekében.

Ebben az életkorban ráadásul a babák már isznak vizet, teát és sűrű gyümölcslé italokat és zöldséglé italokat is, így mindig érdemes megfigyelni, melyik etetőcumival a legjobb a baba számára a táplálkozás: egy gyors folyású etetőcumival érdemes itatni, vagy a pépes-étel cumival.

Kompatibilis a Natural Feeling cumisüvegekkel.

A 0-4 hónapos korig használt ferde cumiformát 4 hó felett felváltja ez a domború cumiforma, mely megfelel a gyorsan fejlődő baba igényeinek, hiszen már jócskán megerősödött szopástechnikával és szájizomzattal rendelkezik.

  • FERTŐTLENÍTÉS: Fertőtleníthető hidegen és forrón. A cumi megolvadásának elkerülése végett a mikrohullámú sterilizáló helyett válassza az elektromos sterilizálást vagy a hideg Chicco fertőtlenítő oldatot.
  • TISZTÍTÁS: kézzel mossa vagy a mosogatógép felső rekeszében.