Elfogyott

Bébé-Jou Click Thermo Kád – Ollie

ing

16.890Ft

Elfogyott

Cikkszám: d41d8cd98f00 Kategóriák: ,

A Bébé-Jou célja egy biztonságos termék megalkotása olyan mindennapi pillanatokhoz, amelyeket a szülők és a gyermek egyaránt élveznek. Ezért alkottuk meg a kényelmes, tanúsított, gyermek thermo kádat, amely rengeteg szép színben és dizájnban kapható. A luxus Bébé-Jou thermo kádat megkülönbözteti funkcionalitása és stílusa.

Egyetlen mozdulattal leolvashatja a pontos vízhőmérsékletet és fokról-fokra folyamatosan megfigyelheted. Továbbá a thermo kád két beépített tartállyal rendelkezik a szappan és sampon számára. Ezzel a módszerrel minden a keze ügyében lesz, fürdetés közben nem kell keresgélnie a szükséges dolgok után. Így soha nem fog megtörténni, hogy gyermekét felügyelet nélkül a kádban kéne hagynia, ami a sérülések gyakori oka. A thermo kádat egyetlen kattintással könnyen és biztonságosan a kompatibilis állványra helyezheti. A beépített vízelvezőrendszer segítségével könnyen kiürítheti. Hollandiában gyártották.

MINDEN ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN
  • A thermo kádat készletben kínáljuk, a beépített szappan- és samponadagolóval egyetemben
  • Vízhőmérséklet ellenőrzés: a beépített hőmérő segítségével a víz folyamatos ellenőrzés alatt áll
PRAKTIKUS

Nincs többé nedves padló! A speciális, beépített vízelvezető rendszernek és leeresztő tömlőnek köszönhetően a thermo kád egyszerűen és biztonságosan leereszthető. A vízelvezető a hőmérsékletjelző alatt található.

ERGONÓMIA

A thermo kád alja ergonomikus kialakítású, szélei csúszásmentes kezeléssel vannak ellátva, ami biztonságos ülést biztosít. A kád szélei lekerekítettek, ezért a kádra támaszkodhat.

BIZTONSÁG

A Bébé-Jou állvány kombinációjával a fürdés egyszerűbb és kényelmesebb. Biztonságos csatlakozás a Bébé-Jou állványhoz Click-rendszer segítségével. A thermo kádat elhelyezheti például az asztalon is, mivel a lábai csúszásmentes réteggel bevontak. Könnyen tisztán tartható. A Bébé-jou állvány használatakor a Bébé-jou kádat a mellékelt leeresztő tömlő segítségével kiürítheti. A vízelvezető a hőmérsékletjelző alatt található. Az állványok megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. Ezt a TÜV tanúsítvány is megerősíti – tekintélyes német tesztintézet. A kád kombinálható Bébé-jou fürdőfekhellyel is.

Súly: 1,88 kg.

Méret: 83,5 × 40 × 32 cm.