Rólunk

Keressen bizalommal

Bemutatkozás

A Faktum Gyermekáruház szegedi márkaboltjának a története immáron 25 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Azóta sok minden történt… Az üzlet története során sok változáson ment keresztül, azonban a filozófia mindig ugyanaz maradt: kiszolgálni a környék kismamáit, hasznos tanácsokkal ellátni és támogatni őket a lehető legjobb döntés meghozatalában. Évről évre egyre több család életét tudjuk megkönnyíteni szakértelmünkkel, amire igazán büszkék vagyunk. Éppen ezért is hoztuk létre webáruházunkat, hogy ne csak a Szeged és környéki családoknak tudjunk segíteni, hanem bárhol az országban.

Nagy gondossággal választottuk ki a webáruházunkban kínált termékek mindegyikét. Célunk mindig az, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Mindenekelőtt persze a minőség és a biztonság az, ami kiemelt figyelmet kap.
Valószínűleg nagyon sokan átéltük már azt az érzést, mikor egy termék kiválasztásakor hezitáltunk, mert nem voltunk biztosak benne, hogy ezt oda merjük-e adni szemünk fényének.

Garantáljuk, hogy ennek az érzésnek nálunk nyoma sem lesz!

Igyekszünk támogatni a hazai, kézműves termékeket, melyek ugyanolyan szívvel készülnek, mint ahogy mi ajánljuk őket. Biztosak vagyunk benne, hogy bármit is keres, nálunk megtalálja!

Kollégáink évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak az webáruház „túloldalán”, így ha bárhol is elakadnának, vagy csak kérdésük lenne egy termékről, keressenek minket bátran: 0630/437-6676 telefonszámon, vagy a szeged@faktumbutor.hu email címen keresztül.

Keressen bizalommal